SENESTE NYT KONCERTER
?
HVEM ER VI?
Stanley
?
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

[Rie]
[Bolvig] [Klaus K] [Steffen] [Jazzy H.][Ida]
[Philippa]

Henrik Stanley Møller - alias onkel Stanley, Stjernly - Født 20. februar ????, 170 cm, 65 kg, sko-str: 43

stjernly@dansermeddrenge.dk

Politisk observans: Hva synes du?
Religiøs observans: Ingen - idet alle, der hedder Stanley automatisk kommer i himlen
Sexuel observans: Ta'r, hvad der kommer ...

Der er ingen, der nøjagtig ved, hvor gammel Stanley er - han husker det ikke selv, og hans dåbsattest er forsvundet fra Landsarkivet under en brandøvelse for mange år siden. Hans læge forsøgte nogle år senere at tage en kulstof 14-prøve på ham, da Stanley alligevel skulle have lavet en lever-test - men da resultatet af prøverne forelå, viste det sig, at Stanley var 344 år gammel og havde et levertal på minus 2. Lægen mente, at der måtte være fejl i prøverne - specielt lever-testen så lidt mærkelig ud - og sagen blev henlagt på ubestemt tid.

Stanley siger selv, at han tydeligt kan huske Kong Frederik og Dronning Ingrids bryllup (i 1935) - til gengæld svæver hans hukommelse lidt, når det gælder mordet på præsident Kennedy (i 1963) - og når talen falder på Berlin-murens fald (i 1989) begynder han helt tydeligt at væve. Omvendt hævder han hårdnakket, at han mistede en stor del af sin personlige formue under Wall-Street krakket (i 1929) - herunder en meget sjælden modellervoks-samling af kunstneren Per Kirkebye.

Efter læsning af ovenstående vil nogen måske hævde, at Stanley bare lyver. Intet kunne være mere forkert - Stanley har aldrig sagt en løgn i sit liv. Kun én gang er det sket - og da gik det galt for ham: Da Stanley var yngre var han ansat i Postvæsenet i Hørsholm. På samme tid var han medlem af orkestret Tøsedrengene. Deraf hans tilnavn: Det syngende postbud. Nu flaskede det sig en dag sådan, at Stanley var nødt til at spille koncert med Tøsedrengene samtidig med at han skulle arbejde som postbud i Hørsholm. Stanley meldte sig derfor syg fra postpligterne uden at have observeret, at hele byen i løbet af natten var blevet plastret til med hans smilende ansigt på plakater, der bekendtgjorde, at han og Tøsedrengene skulle optræde i Hørsholm Hallen samme aften.

Det var en sort dag i Stanleys liv. Han blev kaldt til samtale med postmesteren, fik revet tjenestemands-emblemerne af reverset og blev bortvist fra etaten i unåde. Dette er den største skandale i postvæsenets historie. I betragtning af de øvrige skandaler, der har været i postvæsenet, såsom pakkeknuseren på Postterminalen og tusindvis af forsvundne CD-er fra Købmagergades Postkontor, synes vi nok, at Stanleys lille sygedag hører til bagatellerne. Men sådan skulle det ikke være.

Siden sin flirt med postvæsenet, som altså endte ret ulykkeligt, har Stanley kunnet hellige sig to andre store interesser: Reggae-musik og euforiserende midler - herunder især alkohol. Han har været en glimrende direktør i "Allerød Vinhandel" samt medhjælpende hustru i Hørsholm Erhvervsklub, hvor han med stor ynde serverer fadøl til Rungsted Ishockeyklubs hjemmekampe - uden at man har kunnet spore det i resultaterne. Men det er først og fremmest på musik-området, at Stanley har indhøstet hæder.

Stanley er "The King of Reggae" - intet reggae-orkester kan klare sig i længere tid uden Stanley ved keyboardet. Se bare "The Reggae Monsters", som opstod - uden Stanley - den 1. februar 1982 klokken 11 - og blev opløst på grund af manglende reggae-feeling en halv time senere. Se Peter Tosh, se The Wailers, vi ku blive ved.

Stanley har medvirket på flere plader - se bare hans discografi:

- Alle Tøsedrengenes plader
- The Lejrbåls
- "Prince Stanley & The Regaae Kings" - (aldrig udkommet)
- "Stan the man" - (kommer snart)
- "Stanley synger julen ind" - (lige på trapperne)
- "Jeg foretrækker æblemost" - duet m. Aage Hagen
- endvidere syngespillet "Ostemider - nu og ved firetiden" - udgivet på strygerulle på Færøerne med støtte fra Arla Foods.

Stanley har i sit liv boet så sjove steder som Zoologisk Have og Rungsted Kro, hvilket dog ikke skyldes Stanley selv, mens hans far Stanley Møller Senior, som var restauratør begge steder. Stanley har indtil for nylig boet i Charlottenlund i et tidligere kollektiv. I gennem flere år ville Stanley ikke acceptere, at kollektivet forlængst var blevet opløst og fraflyttet og at ejendommen siden var besat af en kernefamilie, som gennem lang tid hævdede, at ejendommen tilhørte dem, og at Stanley burde flytte. De har ganske vist skøde på ejendommen, men Stanley anerkender ikke et skøde som dokumentation for adkomst til en ejendom. Det er dér, hvor éns sutsko står, der tæller, mener Stanley.

Efter nogle års tovtrækkerier accepterede Stanley dog at flytte til en lejlighed i Vanløse, hvor han bor nu sammen med sin kat. (seneste update: 2001)

OBS OBS ...  Se Stanley nøgen

Til Top