SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD dig vores
Nyhedsbrev
TOUR-fotos
2009
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

17. april 2009
Svendborg Idrætscenter

SUPER KONCERT I SVENDBORG - Der var højt humør i Svendborg, hvor 1400 glade fynboer havde fundet vej til DmD-koncert i det lokale idrætscenter. Rie havde haft nogen problemer med sin stemme i dagene forinden, men problemerne var totalt blæst væk i Svendborg - og hun sang som en drøm til publikums store tilfredshed. 

TAK for en skøn koncert ... ! Læs (eller skriv) om koncerten i vores FORUM

Der blev fyret mange jokes af, og publikum var i total hopla. Fyn er efterhånden blevet en god DmD-bastion
Ca. 25 fynboer var på scenen for at synge kor i vores nye disko-agtige version af "Kolde Hjerter"
Foto fra bagscenen, hvor Kasper er kommet ned fra sit podie for at spille trommekasse ...

TALENT - ELLER BARE LARM? - Onkel Stanley junior - alias Arthur på 2 år - var med på DmD-tour. Han viste straks stor, koncentreret interesse for Kaspers trommer, indtil hans mor Maria (i baggrunden) stoppede ham for at skifte hans ble - og freden sænkede sig over DmD-lejren igen ...
I DE GODE GAMLE DAGE -  På anbefaling fra vores kollega, Johnny Madsen, var vi taget på Hotel Svendborg for at afprøve hotellets Rygerbar - den eneste af slagsen i Danmark. Det er et flot sted med moderne ventilation, som enhver ryger må besøge. Der var fest hele aftenen, da vi kom tilbage fra koncerten - folk var samlede i baren, både rygere og ikke-rygere, og ingen skulle gå udenfor og ryge. Det var ligesom i de gode gamle dage - før rygeforbudet ... fantastisk!

 

Se andre TOUR fotos:

2008   -   2007   - 2006   -  2005   - 2004   - 2003   -  2002   - 2001