SENESTE NYT KONCERTER  
TILMELD DIG vores
Nyhedsbrev
TOUR 2006
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

27. maj 2006
Rockparty, FrHavn

TIDLIG KONCERT I NORDJYLLAND - Allerede fra kl. 12 lørdag formiddag stod 12.000 nordjyder klar til at tage imod DmD ved Knivholt i Frederikshavn. Vi mærkede tydeligt, at mange af publikummerne var kommet for at høre os. Det var en skøn fornemmelse - og det blev derfor et brag af en koncert ... Tak for den!
Onkel Stanley tjekker om publikum nu også gentager præcis, hvad han siger i "Onkel-showet" ... det gjorde de. De brølede os nærmest ned at scenen ...
Rie så lækker ud i hvidt m. kyskhedsbælte ;-) i baggrunden Oberst Bolvig & Pastor Qwist. 

TIL FRISØREN - Det var et dejligt syn, da vi efter koncerten mødte den dygtige sangerinde Anna David, som skulle spille efter os - Hun havde nemlig sin hund "Tiger" med, så Steffen var straks fyr & flamme og var henne og hilse på dem begge. Som man kan se har de 3 noget til fælles - samme frisør, måske?
FAMILIE-TRÆF - Kasper var på hjemmebane i Nordjylland, og havde besøg af sin mor, Sigrid & hendes mand, Kelly. Mor Sigrid var naturligvis meget stolt af sin søn, da Klaus K. fortalte hende om Kaspers store talent bag trommerne. 

Læs (eller skriv) om koncerten i vores  - FORUM


26. maj 2006
Rock i Herning

FESTIVAL-ÅBNING ... Det er blevet vores job at åbne en del festivaler i år, men det er ikke længere det store problem at folk ikke er mødt frem i tide. Når DmD går på scenen er publikum klar - og det er dejligt. Fredag kl. 14 efter Kr. Himmelfartsdag åbnede vi Rock i Herning foran 11.000 mennesker, og det blev en super start på en god 2-dages festival ... tak for en dejlig koncert.
Rie & Steffen fyrer den af i "Grib chancen" - bemærk fotografen og hans billede på storskærmen øverst til højre ...
Det var Rie der præsenterede bandet, og da hun kom til Kasper og fortalte, at Kasper er fra Jylland, brød et kæmpe brøl løs fra publikum, så Kasper var helt oppe & køre - resten af dagen faktisk ... .

STOR KUNST - Nogen festival-arrangører har fået den glimrende ide at lade kunstnerne male små malerier, mens de venter på at gå på scenen ... fx.  i vores omklædningsrum i Herning.
- Det fik især Oberst Bolvig stor glæde af, idet han jo tidligere har bevist, at han er en sand kunstner med en pensel. Se ham her jonglere med 3 pensler & udføre en variation over sit favorit-værk "Tændstik-manden" - dog med lidt hjælp fra Rie & Steffen.

Læs (eller skriv) om koncerten i vores  - FORUM


Foto-oversigt 2006  -  Foto-oversigt 2005  -   Foto-oversigt 2004   -   Foto-oversigt 2003  -   Foto-oversigt 2002  -   Foto-oversigt 2001

Til Top