FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:22-05-2013 17:13:32
Afsender:Stella
Email:Stella-christensen@hotmail.com
Emne:For mig er den helt perfekt!
Tekst:Kære Danser med drenge.

Jeg bliver nødt til både som bruger af sundhedssystemet og som sundhedspersonale på Odense Universitet Hospital at rose jeres nye single "For mig er du helt perfekt".

Som fagpersoner mener jeg præcist det er ligtornen i vores sundhedssystem. Så mange fagpersoner mener altid de ved meget bedre end patienten. Mere forkert kan man ikke være. Det bedste man kan gøre er at sætte sig ned og lytte til patienterne. Men mange kloge hoveder med deres hvide kitler glemmer netop det!

Som privat person vil jeg sige at jeg har været bruger af sundhedssystemet siden jeg blev født da jeg desværre har en alvorlig sygdom jeg aldrig kommer af med. Jeg har haft et godt forhold med mine læger men for kort tid siden havde jeg en konsultation med en ny læge som knuste mig fuldstændigt. Jeg er 30 år og normalt ikke en der løber tør for ord. Men denne læge formåede på 5 min at få mig til at stå skoleret og jeg gik grædende fra konsultationen. Flere dage efter kom jeg i tanke om jeres sang. Den hjalp mig til at rejse mig op igen og sige til mig selv at det fandme ikke er okay. Nu er jeg ved sammen med en patient vejleder at udarbejde en klage! Så jeres sang/sange gør en kæmpe forskel.
Bliv ved med at skrive om alle de samfundsmæssige ting i jeres sange....det rykker noget!

Smil Stella