FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Ked
Email:known@theoneswhoneed.it
Emne:Bog udgivelser
Tekst:Hej

Her gik jeg og troede at nu om dage var bog udgivelser noget man selv stod for via moderne services ude i verden. Det vil selvfølgelig være at foretrække hvis slutproduktet matcher øfrste bind i materiale og størrelse.

Hvad den ny single angår så kunne jeg ikke spotte nogen muligheder for at få noget mellem fingrene efter at have bandet i dagvis over Postnords leverings tempo her ude på landet.
Jeg foretrækker fortsat noget man kan se og røre ved og har man nok af det er det ligeså godt som en grundig efterissolering hvis reolen står op af en ydervæg. B)

Mine sarte gamle ører foretrækker en ikke for komprimeret lyd hvilket normalt er acceptabelt fra CD'ere. Når det er nævnt må jeg så sige at jeg synes det er gået den gale vej på de sidste par udgivelser, jeg finder lyden noget ulden.
Specielt "Så langt, så godt ...", udover at det er enormt "basset" så lyder det for mig som om at det er trykt på materiale som har været igennem en eller anden komprimering forinden, der mangler et eller andet og lydbilledet finder jeg enormt mudret. Det er ellers nogen pragtfulde versioner i har fundet frem til på det album.

Rigtig god sommer, til Jer alle.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum