SENESTE NYT KONCERTER
Greatest album:
VORES BEDSTE
- udgivet 24. februar 2006
KØB ALBUM:
- iMusic
- CDon
HISTORIE HVEM ER VI? AUDIO VIDEO - og texter ! HVA SIR FOLK ? DmD-SHOP

OBS -  KØB enkeltsange - eller hele albummet her:  iTunes

Luxus-udgaven:
2 CD-er med 31 tracks
Koncert-DVD + kommentarspor
24 siders booklet m. info & alle texter
Normal udgaven:
2 CD-er med 31 tracks
12-siders booklet med info
NYT ALBUM - "VORES BEDSTE":

- Vi er meget stolte af at kunne præsentere dette specielle opsamlings-album for vores publikum - albummet rummer alt det bedste, vi har præsteret siden 1993, da vores mærkværdige karriere tog sin begyndelse.

Albummet er simpelthen "Vores Bedste" - både i studiet og live. Det rummer nemlig udover alle vores (mere eller mindre) kendte sange fra radioen også live-udgaver - og vores måske bedste livekoncert nogensinde (Skanderborg Festival 2005) på koncert-DVD'en. Tak til alle Jer, der var til stede ved den koncert, og var med til at gøre den så fantastisk, at vi kunne sende den ud på denne måde ... se  Er der nogen i himlen?  fra DVD'en ...

Det var ikke vores oprindelige plan at udsende opsamlingsalbum nu - vi havde hellere set et album med nye sange. Men vi lod os overtale af vores plade-partner RecArt Music til at prøve at få endnu flere danskere til at komme med til DmD-festen. Til gengæld accepterede RecArt, at vi også udsender "Luxus-udgaven" i en lækker box med koncert-DVD'en, specielt til vores koncert-fans.

Det er publikum på vores website, der har bestemt hvilke sange der skulle med på albummet - det vil sige ... det endte med, at der var så mange sange, der fik stemmer, at vi besluttede at gøre albummet til et dobbeltalbum i stedet for et enkelt, som vi først havde planlagt.

Et opsamlingsalbum er jo et tilbageblik - en slags status-opgørelse - og "Vores Bedste" er en status over 13 års vanvittige og dejlige oplevelser i vores liv, som vi aldrig ville have været foruden. Vi vil gerne rette en speciel tak til alle fans, der har været med til at holde os i live - både i de hårde tider - og (som nu) i de gode tider. TAK ... ! Vi håber I vil nyde albummet ligeså meget som vi har nydt alle de utrolige oplevelser vi har haft med Jer ved koncerterne.

DmD, 2006


KØB album: iMusic - CDon - DmD-shop

Track-liste
Pres-medd
Se TV-spot
Til vores fans


CD 1:


1:
En dejlig morgen
2:
Gør vi det godt nok?
3:
Hvorlænge vil du ydmyge dig? 
4:
Kære Lillesøster
5:
Grib chancen 
6:
Aldrig undvære dig
7:
Se ind i spejlet
8:
Rejs dig op og kom videre
9:
Hey mr. Spåmand
10:
Du gik uden at se dig tilbage
11: Vi skal nok få gjort en mand  ...
12: Bange for at miste dig
13: Nu kan det kun gå fremad
14: Nogen tror på retfærdighed
15: Alt for at beholde dig


CD 2:


1:
Er der nogen i himlen?
2:
Hvor var vi bare kloge
3:
Tag godt imod ham 
4:
Gør hvad du vil
5:
Kolde hjerter 
6:
Læn dig tilbage
7:
Ting som jeg aldrig turde sige
8:
Jeg går op og lægger mig
9:
C'est la vie
10:
Hvem skal vi rakke ned i dag?
11: Var det en fejl?
12: Vi går gennem mørket
13: Er der nogen i himlen - live
14: Remix 1993: Ydmyge dig
15: Remix 1994: Grib Chancen
16: Remix 2006: En dejlig morgen


DVD:


A:
Intro v/ DmD
B:
Koncert Skanderborg Festival 2005:
  - Giv slip nu 
  - Vi går gennem mørket
  - Aldrig undvære dig
  - Læn dig tilbage
  - Hvor var vi bare kloge
  - Et lysår en stjerne
  - Grib chancen
  - Rejs dig op & kom videre
  - Tag godt imod ham
  - Nu kan det kun gå fremad
  - Er der nogen i himlen
  - Hvorlænge vil du ydmyge dig?
  - Ud under åben himmel
C:
Kommentarspor, Rie & Klaus K.
 

Pressemeddelelse - NY SINGLE: - Gør vi det godt nok? 

Det ellers glade og positive band Danser med Drenge viser dybere sider af sig selv på den nye single: ”Gør vi det godt nok?”. Melodi og tekst på den smukt komponerede sang filosoferer eksistensielt over døden - og livet, der kan forsvinde med et skæbnens snuptag. Sangen er inspireret af et trafikuheld, som fire af bandets medlemmer havde på Holbæk-motorvejen sidste år: 

Fra DmD's website www.dansermeddrenge.dk:  ”... vores bil vendte rundt i luften efter mødet med en lastbil og landede på taget. Herefter kurede den på hovedet hen ad motorvejen, inden den stoppede i rabatten, hvor vi alle fire mirakuløst kunne kravle uskadte ud af førerkabinen. Vi er dybt chokerede over uheldet, da vi var extremt heldige - og vi er samtidig skaberen af den robuste Mercedes 123 dybt taknemmelige over at slippe med livet i behold.”

Trods den dystre baggrund er sangen meget behagelig at lytte til - omkvædet går rent ind og er lige til at synge med på. ”Gør vi det godt nok?” er single-forløber for Danser med Drenges album ”Vores bedste”, der udkommer 24. feb ...

Coveret til vores nye single - køb den som download her:

TDC  -  BilkaBoxiTunes
Fra Luxus-udgavens covernotes:

Til vores trofaste fans ...

Hermed en Luxus-udgave af albummet ”Vores bedste” med en ekstra koncert-DVD til alle Jer, som allerede har vores tidligere albums.

Vi havde egentlig tænkt os at udgive et album med nye sange nu (det ville måske have været på tide) - men vores samarbejdspartner RecArt Music mente, at tiden var inde til et Greatest Hits-album, sådan at vi kan give alle dem, der endnu ikke har deltaget i DmD-festen en chance for at stige på vognen nu. 

Vi accepterede ideen imod til gengæld at give vores kernefans denne luxus-udgave, med en DVD af vores måske allerbedste koncert nogensinde fra Skanderborg Festival 2005. Prøv at komme til at høre den i surround sound - det lyder virkelig godt, synes vi. Der sker mange herlige optrin i løbet af koncerten - ikke mindst med Pastor Qwist, som har en af sine helt store dage - på alle måder. Rie er skøn (som sædvanlig), Onkel Stanley er hæs (som sædvanlig) - bandet spiller fedt, og publikum synger (som sædvanlig) helt fantastisk.

Vi håber, vi kan bruge albummet til at sparke endnu en DmD-sæson i gang sammen alle Jer, som har været med os hele vejen - måske kan vi med ”Vores bedste” få endnu flere med til festen? Det kunne være sjovt.

Vores færden og tanker har været meget præget af vores trafikuheld på Holbækmotorvejen (på vej til Mols-færgen) 28. maj 2005. Lyt til vores nye sang Gør vi det godt nok?, den forklarer bedre end ord. Vi håber I kan lide den.

Vi håber også at kunne give Jer et album med nye sange inden længe, så I kan få nogle nye ”favoritter”, og vi kan få nogle nye sange at spille for Jer.

Vi glæder os til at se Jer ved koncerterne igen - TAK for al Jeres support. Uden Jer gik det ikke

Højt humør DmD, 2006


KØB albummet her:  - iMusic - CDon